Pink Faun LAN ISOLATOR Review

Omschrijving

Pink Faun LAN ISOLATOR galvanische isolator om audio- of video apparatuur te ontkoppelen van het netwerk.

Lees verder →

Details

"Zo zuiver en prachtig heb ik deze opnames nog nooit gehoord."

Review 1:

LAN-isolator doet wonderen... het is of er een gordijn of misschien wel een deken weggehaald is... ik heb em inderdaad aan audio laptop. . Je kunt meerdere bestellingen verwachten van audiovrienden, die gisteravond zijn komen luisteren.....

 

Review 2:

Ervaringen (op een netwerk met switch en NAS met lineaire power):

- meer rust in het geluidsbeeld  (merk je direct in de eerste 2 seconden)

- de indruk dat er iets minder dynamiek is (en meestal ervaar ik meer dynamiek als het geluidsbeeld rustiger wordt)

 

Review 3:

Gisteren na een plezierig bezoek aan jullie winkel heb ik 2 LAN-isolators meegenomen. Ik wil jullie graag laten weten wat mijn ervaring tot nu toe is.

De eerste zit in mijn audiocomputer waarop HQ-player draait. Het verschil was enorm, zoveel rust in het geluidsbeeld. En de vele lagen die nog in de onderste frequenties verstopt zaten kwamen allemaal los. Totale beeld komt nu volledig los van de speakers, holografisch.

Toen de 2e in mijn Rooncore computer. In eerste instantie dacht ik dat overkill was geluidsbeeld werd anders in slechte zin. Maar na een paar uur luisteren trok alles weer goed (moet wel even inspelen). Aan het eind van de avond naar Enya en Loreena mcKennit geluisterd en werkelijk met de mond open en de kaak op de grond. Zo zuiver en prachtig heb ik deze opnames nog nooit gehoord.

Dit bewijst wel weer hoe belangrijk het is om alle stoorzenders op digitale lijnen de kop in te drukken en de beloning is werkelijk een geweldig klinkende installatie. Dank aan de hartelijke ontvangst voor koffie en thee.

Review 4:

Ik heb de Lan Isolator (V2) tussen mijn Bluesound Node 2 en mijn thuisnetwerk aangesloten voor internet-streaming van Tidal, Spotify, Soundcloud en internetradio. De kwaliteitswinst (= betere fijn-dynamiek en minder scherpte) is direct waarneembaar, volgens mij groter dan bij een kabel-upgrade, en bijvoorbeeld vergelijkbaar met omschakeling van WIFI- naar bekabeld streamen.

Internet-streaming komt zo een goede stap dichter bij FLAC afspelen van mijn SSD via USB; bedankt!

Additional information

Brand Pink Faun